Planet Earth_websak

Konsert

Planet Earth II - Live in Concert

I Oslo Spektrum 2. mars 2018 kl. 19.30.

Planet Earth II – Live in Concert er en gripende blanding av naturfilm av ypperste klasse, som vises i oppslukende 4K-Ultra-HD format på en gigantisk skjerm, akkompagnert av «City of Prague Philharmonic Orchestra“, dirigert av Matthew Freeman.

Sammen med produsentene ZDF, Tencent og France Télèvisions har BBC på nytt satt standarden innen naturdokumentarer. Planet Earth II – Live in Concert er satt sammen av filmklipp fra Planet Earth II dokumentarserie spesielt for dette liveshowet. Seerne geleides i ekstreme habitater, fra øyer til ørkener, fra jungel til by – for å kaste lys over begivenheter som hittil har vært skjult for mennesket.

Kamerateamet har brukt over 3 år på innspillingen og har samlet opptak fra 40 forskjellige land. Takket være avansert teknologi, har det vært mulig å oppleve naturen fra en helt ny vinkel – nærmere, mer oppslukende og enda mer overraskende enn tidligere.

«City of Prague Philharmonic Orchestra“, dirigert av Matthew Freeman, lydsetter komposisjonene skrevet av den Oscar-prisvinnende komponisten Hans Zimmer, Jacob Chea og Jasha Klebe. Det veksler mellom glede og drama, og musikken er med på å dra seeren enda dypere inn i handlingen.

Mellom de individuelle filmsekvensene, vil konferansier Frode Stang bringe videre eksklusive innspill fra dokumentarskaperne og komme med interessant bakgrunnsinformasjon.

Planet Earth II – Live in Concert tar deg med på en sjelden visuell og musikalsk reise. Velkommen til Oslo Spektrum fredag 2. mars kl. 19.30!

 

Salgsstart:
Fredag 19. mai kl. 10.00
Billettpris:
Sitteplasser: 700,-/600,-/500,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge med voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
FKP Scorpio Sverige
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk