Arif & Unge Ferrari_websak

Konsert

Arif & Unge Ferrari

Spiller i Oslo Spektrum fredag 1. desember 2017 kl. 19.30

Arif og Unge Ferrari innleder adventstiden med konsert i Oslo Spektrum fredag 1. desember 2017.

Karrierene til de to hiphop og r&b-artistene har hittil kun gått en vei, oppover. Og ingenting tyder på at trenden skal snu. I kjølvannet av Unge Ferraris publikumsrekord-konsert på Øyafestivalen i år og Arifs nye herlige «Alene», har de to vennene bestemt seg for å legge ut på Skandinavia-turné sammen, med en ellevill avslutningsfest i Oslo Spektrum.

Unge Ferrari, eller kall ham Stig J. Haugen, gav i 2015 ut et imponerende debutalbum med tittelen «Til Mine Venner». Albumet fikk femmer-anmeldelser fra bl.a. Dagbladet, P3 og Gaffa, og ble beskrevet som ukomplisert, catchy, imponerende, ektefølt og sterkt. Siden kom nominasjoner til Spellemannpriser og P3-gull. Unge Ferrari er kanskje mest kjent for hiten «Lianer», deretter kommer «H.E.V.N», «Nostalgi 3Millioner», og den rykende ferske «Urettferdig» med rapperen Hkeem.

Arif, som også har vist seg å være en fantastisk live-artist, kom stormende inn i hiphop-miljøet og vant urørt-finalen i 2013. Og få år etter, etter utgivelsen av den kritikerroste skiva «High End/Asfalt», hiter som «Flammer», «Sulten», «7» og «Lowkey», vant han i 2015 en velfortjent Spellemannspris.

Gled dere til å oppleve Arif og Unge Ferrari med nye og eksisterende hits i Oslo Spektrum 1. desember kl. 19.30.

Salgsstart:
Onsdag 6. september kl. 09.00
Billettpris:
Ståplass: 420,- (+ serviceavgift)
Sitteplass: 370,- ( serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ansvarlig arrangør:
Friction AS
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk