Mods_websak

Konsert

Mods

Spiller i Oslo Spektrum lørdag 9. desember 2017 kl. 19.30.

Mods og Morten Abel entrer scenen i Oslo Spektrum lørdag 9. desember 2017

16. og 17. juni i 2017, fem år etter at de satte Vestlandet på hodet i 2012, inntok Mods Viking Stadion på nytt. Til sammen solgte de tre konsertene over 60.000 billetter, og nå er det Oslo Spektrum som står for tur!

Lørdag 9. desember kan vi love gjenhør med en rekke klassiske låter: Tore Tang, Me To Går Alltid Aleina, Meg Må Du Hilsa På, Revansj!, Eg Vil Hjem, Belinda, Eg E Så Forelska, Bare I Nått og mange fler.

"For fem år siden var det naturlig nok mange som tvilte på at dette ville gå", sier Morten Abel om stadion-happeningen i 2012. "I år var det ingen tvil, den første konserten ble solgt ut på noen timer. Oslo er en ny utfordring. Vi vil tilbake til å ta sjanser og prøve noe ingen tror at vi kommer til å få til."

Mange tror at Mods er et rent Rogalands-fenomen, men statistikken fra de tre stadion-konsertene viser at folk kommer fra hele landet for å oppleve Mods live. Tore Tang er spilt mer enn 6 millioner ganger på Spotify, like mye som for eksempel Lys Og Varme, Forelska I Lærern og Splitter Pine til sammen. Det klarer ikke Stavanger sånn helt på egen hånd.

Vi ønsker velkommen til både rogalendinger og alle de andre som liker tanken på en langhelg i hovedstaden, når Mods og Morten Abel gjester Oslo Spektrum lørdag 9. desember kl. 19.30!

Salgsstart:
Torsdag 21. september kl. 10.00
Billettpris:
Sitteplasser: 895,- (+ serviceavgift)
Ståplasser: 695,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge med voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
Stageway
Artistens hjemmeside:
https://www.mods.no/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk