Jim Jefferies_websak

Stand-up

Jim Jefferies

Besøker Oslo Spektrum fredag 5. januar 2018

Jim Jefferies kommer endelig tilbake til Oslo Spektrum fredag 5. januar 2018 - denne gangen med The Unusual Punishment Tour

Jim Jefferies og The Unusual Punishment Tour har siden turnéstarten i USA høstet terningkast seks, gang på gang. Han briljerer på velkjent vis med kontroversielle temaer som setter følelser i sving. Han kan oppleves fornærmende og kontroversiell, med en mørk humor.

I hjemlandet Australia satt han sinnene i kok da han lagde stand up om voldtekt, og i Amerika var det flere som la han for hat da han gikk hardt ut mot «gun control». Men hans tilhengere elsker den mørke og følelsesladde humoren som får stemningen i salen til å nærme seg kokepunktet. «Jeg står bak alt jeg sier, men jeg mener det ikke alltid... bare nesten». Denne setningen har vært en gjenganger når Jim Jefferies blir konfrontert med temaene han tar opp.

Velkommen til en provoserende og latterfull kveld med Jim Jefferies og The Unusual Punishment Tour fredag 5. januar kl. 19.30.

Salgsstart:
Fredag 29. september kl. 10.00
Billettpris:
459,- (+ serviceavgift)

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
A Comic Soul
Artistens hjemmeside:
http://jimjefferies.com/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk