Dropkick Murphys_websak

Konsert

Dropkick Murphys

Spiller i Oslo Spektrum onsdag 7. februar 2018!

Energiske Dropkick Murphys byr på irsk folk-rock og punk i Oslo Spektrum onsdag 7. februar 2018

20 år ut i karrieren, i januar 2017, gir Dropkick Murphys ut sitt niende studio album, «11 Short Stories of Pain & Glory». Bandet mener selv de har funnet en musikalsk gull-åre, og at dette er deres definitivt beste album. Tekstene er mer alvorlige enn før og tar opp narkotikaproblematikken i USA, overdoser, håp, styrke og lys i tunellen - levert i ekte energisk Dropkick Murphys-stil.

Det er også verdt å nevne at Dropkick Murphys bidro med musikk til filmen «The Departed» med Matt Damon, Leonardo DiCaprio og Jack Nicholson i hovedrollene, noe som har resultert i en enda større internasjonal fanskare.

Dropkick Murphys har vært i Oslo flere ganger før, og sist de spilte i Spektrum skrev anmelder Harald Fossberg fra Osloby.no at ”Dropkick gir ikke ved dørene, de river av låt etter låt uten pause, og nå er det like før betonggulvet i Spektrum begynner å gynge!”. Vi forventer oss selvfølgelig intet mindre denne gang!

Med som support denne kvelden kommer de amerikanske publikumsfavorittene Flogging Molly og bassisten fra Sex Pistols, Glen Matlock. 

Velkommen til Oslo Spektrum, ultra-energiske Dropkick Murphys og Flogging Molly onsdag 7. februar kl. 19.00.

 

Dørene åpner kl. 18.00.

Salgsstart:
Onsdag 11. oktober kl. 10.00
Billettpris:
Stå- og sitteplasser: 495,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Publikum under 13 år må ha følge med voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
Friction AS
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk