Thirty Seconds to Mars_websak

Club Spektrum

Thirty Seconds to Mars

Det populære bandet Thirty Seconds to Mars legger ut på Europa-turné i 2018, og mandag 23. april spiller de i Oslo Spektrum.

Thirty Seconds to Mars debuterte med singelen «Walk on Water» tidligere i år ved å gi en uforglemmelig opptreden under MTV Video Music Awards. Gruppa har også nylig blitt nominert til MTV European Music Awards i kategorien ’Best Alternativ’. Dette lover godt! «Walk on Water» er den første låta fra gruppas etterlengtede femtealbum. Vi gleder oss til fortsettelsen og albumutgivelse i 2018.

Thirty Seconds to Mars ble dannet i 1998, og består i dag av gitarist og vokalist Jared Leto, broren Shannon Leto på trommer og gitarist Tomo Milicevic . Bandet har gitt ut flere album, men slo igjennom for alvor med albumet «A Beautiful Lie» i 2005. Siden kom tredje albumet «This Is War» og fjerde albumet «Love, Lust, Faith And Dreams».

Bandet har flere baller i luften. De har det siste året vært opptatt av å lage et masseportrett av America, med tittelen «A Day in The Life Of America», som ble filmet 4. juli ved hjelp av 90 team i 50 stater. Som filmtittelen indikerer, filmes det fra en dag i Amerikas dagligliv. Prosjektet skal etter planen gis ut i 2018.

Velkommen til en uforglemmelig live-opplevelse med den alternative rockegruppa, Thirty Seconds to Mars, i Oslo Spektrum mandag 23. april kl. 19.30!

Salgsstart:
Fredag 13. oktober kl. 09.00
Billettpris:
Club Spektrum, kun ståplasser: 510,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Publikum under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
Live Nation
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk