A perfect circle_websak

Konsert

A Perfect Circle

I Oslo Spektrum onsdag 6. juni 2018 kl. 19.30.

A Perfect Circle kommer til Oslo Spektrum onsdag 6. juni 2018 kl. 19.30

For første gang tar hardrockbandet A Perfect Circle turen til Oslo og Oslo Spektrum. Det er 18 år siden de var i Norge sist, på Quartfestivalen. A Perfect Circle er nå aktuell med singelen "The Doomed", og et nytt album blir mest sannsynlig lansert i 2018. Dette blir deres første album på 14 år, og forventningene er mildt sagt høye.

A Perfect Circle består av en rekke kjente musikere, som grunnlegger og vokalist Maynard James Keenan, også kjent fra bandene Tool og Puscifer, og grunnlegger og gitarist Billy Howerdel fra bandet Ashes Divide. På gitar har vi James Iha, som vanligvis spiller med den populære gruppa The Smashing Pumpkins. På bass har vi Matt McJunkins fra Eagles Of Death Metal og The Beta Machine, og på trommer Jeff Friedl, også bandmedlem i The Beta Machine og Devo. Sammen har de, til stor glede for fansen, endelig satt av tid til nytt album og påfølgende turné.

Denne konserten kan beskrives som en «once in a life time opplevelse». Velkommen til en konsert av de sjeldne i Oslo Spektrum onsdag 6. juni 2018.

Salgsstart:
Fredag 3. november kl. 10.00
Billettpris:
Stå- og sitteplasser: 459,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
Partman AS
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk