Judas Priest_websak

Konsert

Judas Priest + special guest Megadeth

I Oslo Spektrum 5. juni 2018

Judas Priest og special guest Megadeth gjester Oslo Spektrum tirsdag 5. juni 2018!

Når to av metalens virkelige storheter slår seg sammen, og tar turen til Oslo, er det klart for en konsertopplevelse som vil få pulsen til å gå ekstra fort. Med nye album på vei og låtmateriale fra lange karrierer, kan vi forvente metalperler på en snor fra de legendariske bandene.

Judas Priest startet i 1974 med debutalbumet "Rock Rolla". Men det var først med det 6. albumet, “British Steel”, som kom ut i 1980, at Judas Priest virkelig posisjonerte seg i tungrocken. I mars 2018 har Priest lovet fansen et nytt album, men mens vi venter på det 18. studioalbumet kan vi nyte 30 års feiringen av albumet "Turbo" som ble gitt ut i 1986. Det bestselgende albumet kom i fjor i en remastered versjon som inkluderer to skiver med hardtslående live-låter. Forhåpentligvis gir det oss en liten pekepinn på hva vi kan forvente av metalheltene i Oslo Spektrum.

Megadeth regnes som en av trashmetalens fire store, sammen med Metallica, Slayer og Anthrax. Etter å ha forlatt Metallica skrudde gitarist og vokalist, Dave Mustaine, opp tempoet, økte aggresjonen og henga seg til nihilismen. Sammen med David Ellefson, og en lineup av evig skiftende bandmedlemmer, begynte han å lage noe av metalens mest kredible og nyskapende musikk. Etter 15 studioalbum, blant dem en av 2016s beste metal-utgivelser, "Dystopia", er bandet tilbake i storform. Hardt, men likevel melodiøst og med Mustaines velkjente dystre tekster. Sist bandet gjestet Oslo drysset lovordene fra musikkanmelderne over den svette Sentrum Scene-konserten. Når de nå vender tilbake med Judas Priest, er det ingen tvil om at fansen kan glede seg til en forrykende opplevelse.

Tirsdag 5. juni kl. 19.30 blir det hardt, svett og mørkt når legendariske Judas Priest og Megadeth gjester Oslo Spektrum, velkommen!

Salgsstart:
Onsdag 6. desember kl. 09.00
Billettpris:
Sitteplass: 650,-/550,- (+ serviceavgift)
Ståplass: 550,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Ansvarlig arrangør:
Friction AS
Artistens hjemmeside:
http://www.judaspriest.com/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk