Trevor Noah_websak

Stand-up

Trevor Noah

I Oslo Spektrum lørdag 9. juni 2018

Stand up-favoritten Trevor Noah gjester Oslo Spektrum lørdag 9. juni 2018

Trevors reise gjennom livet er mildt sagt utrolig! Han har reist fra slummen i Sør-Afrika under apartheid til USA og blitt en av landets mest sette og innflytelsesrike komikere, prisbelønt forfatter og Emmy-vinnende TV-vert med et globalt publikum.

Så langt har Trevor Noah bekreftet i alt 4 show i Europa i løpet av 2018, og det er en stolt arrangør som bekrefter at han lørdag 9. juni står på scenen i Oslo Spektrum.

Som vert for et av USAs mest toneangivende talkshow, The Daily Show, regnes Trevor Noah som den mest suksessfulle komikeren fra Afrika. I august i fjor gikk han også forbi talkshow-verten Jimmy Fallon som USAs mest sette talkshow-vert i aldersgruppen 18–34 år og befester dermed sin posisjon i USA. På tross av TV-karrieren er Trevor fortsatt en meget aktiv stand up-komiker, showene hans har alle fått strålende kritikker av et samlet globalt pressekorps.

The Daily Show gjør det vanskelig for Trevor Noah å reise for langt bort fra studio i New York, og det har tatt lang tid å finne en Oslo-dato. Vi anbefaler derfor publikum å gripe den utrolige sjansen til å se ham når han besøker Oslo Spektrum lørdag 9. juni. Velkommen!

Salgsstart:
Torsdag 18. januar kl. 09.00
Billettpris:
Sitteplasser: 495,- (+ serviceavgift).

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge med voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ansvarlig arrangør:
A Comic Soul
Artistens hjemmeside:
http://www.trevornoah.com/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk