RussellPeters2018_Spektrum_Web_2271x1388px

Stand-up

Russell Peters

Besøker Oslo Spektrum mandag 14. mai

Komiker Russell Peters og «The Deported World Tour» gjester Oslo Spektrum mandag 14. mai 2018

Den kanadiske skuespilleren og komiker Russell Peters startet karrieren for snart 30 år siden med et tydelig vendepunkt i karrieren i 2004, da han deltok på det kanadiske prisvinnende TV-showet, «Comedy Now!». TV-showene ble lastet ned på YouTube og Russell Peters karriere skjøt i været. I dag regnes han av mange som den originale YouTube-komikeren med enormt mange fans verden over.

Russell Peters har vært en opptatt mann de siste årene. Han har blant annet jobbet med filmen «Almost Famous» og Netflix-episodene «The Indian Detective». Han deltar også i de kommende filmene, «The Clapper», «Supercon» og «Public Schooled». I år er Russell Peters igjen klar for scenen og en ny verdenomspennende turné som varer godt ut i 2019. Det er bare å glede seg.

Velkommen til Russell Peters og «The Deported World Tour» og gjestekomiker Jake Johannsen mandag 14. mai kl. 19.30 i Oslo Spektrum.

Salgsstart:
Torsdag 8. februar kl. 09.00
Billettpris:
Sitteplasser: 459,- (+ serviceavgift).

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ansvarlig arrangør:
A Comic Soul
Artistens hjemmeside:
http://russellpeters.com/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk