Jacksepticeye_websak

Jacksepticeye

I skrivende stund nærmer irske Jacksepticeye seg 20 millioner følgere på YouTube. Jacksepticeye lykkes med å være svært underholdende, han spiller og kommenterer energisk, samtidig som han bygger et unikt fellesskap med sine mange tilhengere. 29. oktober står han på scenen i Oslo Spektrum!

Den 28 år gamle Seán William McLoughlin, mer kjent under pseudonymet Jacksepticeye, begynte sin YouTube-karriere 17 år gammel i sin bestemors hytte i skogen. Det tok ham fem år før han våget å laste opp det første klippet. Kort tid etter ble han nevnt i kanalen til den svenske YouTube-stjernen PewDiePie, noe som gjorde at følgerskaren til unge Jacksepticeye økte drastisk.

I et intervju hos Late Night Show sier Jacksepticeye at det som er med på å bestemme om man klarer seg i YouTube-jungelen eller ikke, er om man klarer å være seg selv og om man selv synes det er morsomt. Og det merkes at Seán William elsker det han gjør. Hans videoer sprudler av energi og entusiasme, og han har kalt seg selv YouTubes mest eksentriske karakter. Samtidig tør han også å vise sårbare sider av seg selv, for eksempel da han delte sin sorg over bestemorens bortgang med de nesten 20 millioner følgerne.

Showet «Jacksepticeye: How Did We Get Here?» Gir oss et innblikk i hvordan Seán William har tatt steget fra en hytte i skogen til Oslo Spektrum, og hvordan han, en morsom og entusiastisk entreprenør av de sjeldne, stolt, har blitt en av Europas raskest voksende YouTube-stjerner.

Jacksepticeye hører til en egen gruppe superstjerner som tradisjonelle kringkastere som TV2 og NRK ikke har klart å ta på alvor.  Irish Times sammenlignet det med hvordan aviser og store kringkastere ignorerte rocken i sine første ti år.  Men vi vet at fansen hans tar ham veldig alvorlig og vi gleder oss til å treffe dem alle i Spektrum i oktober», sier Sindre Pernell Nordby fra arrangøren A Comic Soul.


Velkommen til Oslo Spektrum og «Jacksepticeye – How Did We Get Here?» mandag 29. oktober kl. 20.00!

Salgsstart:
Fredag 17. august kl. 09.00
Billettpris:
VIP, sitteplass: 695,- (+ serviceavgift)
Ordinær, sitteplass: 345,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Ansvarlig arrangør:
A Comic Soul AS
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk