Highasakite_websak

Konsert

Highasakite

Spiller i Oslo Spektrum lørdag 30. mars 2019.

Fantastiske Highasakite er endelig tilbake med nytt materiale og en ny spektakulær liveproduksjon. 30. mars 2019 kl. 19.30 gjester bandet nok en gang Oslo Spektrum!

Etter å ha tatt en pause fra turnélivet for å konsentrere seg om å lage ny musikk, er det en glede å melde at et av landets mest populære liveband igjen er klare for å spille i Oslo Spektrum.

Singlene «Out of Order» og «Elastic State of Mind» ble sluppet tidligere i år. Sistnevnte nådde førsteplassen på den offisielle norske radiolista i uke 35 og holder fortsatt topplasseringen i skrivende stund.

Siden bandet ble til i 2011 på jazz konservatoriet i Trondheim har bandet gitt ut 3 album; «All That Floats Will Rain» (2012), «Silent Treatment» (2014) og «Camp Echo» (2016). De har også vunnet en spellemannspris, solgt ut Oslo Spektrum, solgt ut en internasjonal turné, vært headliner på Øya Festivalen og opptrådt på Nobels Fredspriskonsert, for å nevne noe.

De er kjent for sine storslåtte produksjoner og et massivt lydbilde med en sterk vokal - vi gleder oss stort til å se dem i Oslo Spektrum 30. mars!

Salgsstart:
Onsdag 12. september kl. 10.00
Billettpris:
Ståplass: 475,- (+serviceavgift)
Sitteplass: 525,- (+serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
Friction AS
Artistens hjemmeside:
http://www.highasakite.no/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk