www.oslospektrum.no

Björkl_websak

Konsert

Björk: Cornucopia Tour

I Oslo Spektrum 2. desember 2019

Björk, den enestående multikunstneren og banebrytende artisten tar med seg den kritikerroste Cornucopia-turneen til Oslo Spektrum mandag 2. desember!  

Hun imponerer og innoverer gang på gang, på tvers av musikk, kunst, mote og teknologi. Fra å skrive, arrangere og produsere en svært omfangsrik musikkatalog, til å lage nyskapende og digitale apper. Og ikke minst, hun fortsetter å inspirere, eksperimentere og omdefinere grensene for hvordan en musiker fungerer.

Björk ga ut sitt debutalbum, Debut, i 1993 etter å ha vært en del av den populære islandske gruppen The Sugarcubes. Debut etablerte ikke bare en ny kunstnerisk retning, men ble en stor, internasjonal hit – noe som gjorde Björk til en av 90-tallets største stjerner.  Björk behersker en rekke genre og balanserer her på en delikat måte mellom electronica, pop, trip hop og avant-garden.

I tiårene som fulgte, forble hun i spissen for musikalsk innovasjon med album som vokalbaserte Medúlla fra 2004 og Biophilia fra 2011.

Cornucopia Tour er basert på Björks siste album, Utopia, som er ansett som hennes mest spektakulære hittil. Sceneshowet er elegant og uttrykksfullt utformet i samarbeid med den anerkjente medieartisten Tobias Gremmler. Showet kan beskrives som et spektakulært digitalt teater med et kraftfullt islandsk 50-manns kor, spennende vokalprestasjoner og fantastiske kostymer. Her er det ingenting som er overlatt til tilfeldighetene.

Björk er en spennende, nysgjerrige, leken og fremtidsrettet artist, akkurat som da hun startet sin karriere. Dette blir garantert en kulturopplevelse og en konsert med høyt nivå. Velkommen til Oslo Spektrum mandag 2. desember kl. 19.30!

 

Ca. kl. 18.30 - Dørene åpner
Ca. kl. 20.00 - Konsertstart

Salgsstart:
Fredag 6. september kl. 10.00
Billettpris:
Sitteplasser: 1200,-/950,-/750,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via www.ticketmaster.no, 815 11 211 (Ticketmasters billettkontor avdeling Oslo Spektrum) eller tlf 815 33 133 / tlf 22 82 81 97 (callsenter)
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney On Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk å oppgi nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
All Things Live
Artistens hjemmeside:
https://www.bjork.com