www.oslospektrum.no

a-ha_websak

Konsert

a-ha play Hunting High and Low Live

Konsertene er flyttet for 2. gang. Nye datoer er 20. og 21. mai 2022

Vi må dessverre informere om at a-ha konsertene i Oslo Spektrum 23. og 24. april ikke vil gå som planlagt. Sikkerhet og helse for besøkende, ansatte og artister er vår høyeste prioritet, a-has Europaturne er derfor flyttet.
 
Billetter til 23. april 2021 er gyldige til 20. mai 2022 
Billetter til 24. april er gyldige til 21.mai 2022.
 
Det vil være anledning til å få refundert billetter frem til og med 19. april, 2021: https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000150678

 

Vi må dessverre informere om at a-ha konsertene i Oslo Spektrum 27. og 28. november, 2020 ikke vil gå som planlagt og flyttes til 23. og 24. april, 2021.

Sikkerhet og helse for besøkende, ansatte og artister er høyeste prioritet, og hele a-has turne er derfor flyttet til 2021, i påvente av en bedring i smitte situasjonen for Sars-Cov2 og oppdaterte helseråd- og retningslinjer.

Billetter til 27. november, 2020 er gyldige til 23. april, 2021, og billetter til 28. november 2020 er gyldige til 24. april, 2021. Dersom ny dato ikke skulle passe vil være anledning til å få refundert billetter frem til og med 30. september, 2020. 

For refusjon av billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (Visa, MasterCard, Amex), Vipps, PayPal eller Klarna - bruk kontaktskjema
Har du kjøpt billetter via andre utsalgssteder må det stedet kontaktes.

Det kan ta opptil 60 dager fra du har sendt din henvendelse til du har penger tilbake på konto. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte. Dersom du har betalt med kort via telefon eller brukt et gavekort, trenger vi kontonummer for tilbakeføring. NB! Billetter blir ikke automatisk refundert.

Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.), refunderes ikke.
Etter refunderingsfristen, 30. september 2020 , er utløpt, vil ikke billettene bli refundert.

Takk for din forståelse og tålmodighet, vi ser frem til å ønske a-ha velkommen tilbake til Oslo i 2021.

 

«Hunting High and Low Live» er, etter sterkt trykk fra publikum, utvidet til å bli en global reise med stopp i alle verdensdeler, og 27. og 28. november 2020 gjester turneen Oslo Spektrum.

Anført av singelen «Take on Me», som gikk til topps på Billboard-listen den 19. oktober i 1985, solgte «Hunting High and Low» over tolv millioner eksemplarer på verdensbasis. Låten finnes i talløse versjoner, og har de siste årene skutt ny fart på strømmetjenester og som lydspor i både filmer og tv-serier. Nettstedet Quartzy kalte nylig «Take on Me» «en av de største sangene i 2018.»

Som kun én av fire låter fra forrige årtusen har «Take on Me» nå passert én milliard avspillinger på YouTube, i eksklusivt selskap med «November Rain» av Guns N’ Roses, «Smells Like Teen Spirit» av Nirvana og Queens «Bohemian Rhapsody». Og med 480 000 daglige visninger ser det ikke ut til at bandets popularitet stopper der.

«Hunting High and Low Live» er en konsertserie der Morten Harket, Magne Furuholmen og Pål Waaktaar-Savoy vender tilbake til albumet som definerte a-ha, og som gjorde dem til verdensstjerner med plass i populær-musikkens historiebøker. I tillegg til å fremføre de ti pop-klassikerne på albumet vil bandet også spille et utvalg fra resten av bandets enestående låtkatalog.

Velkommen til Oslo Spektrum fredag 27. og lørdag 28. november 2020!

Salgsstart:
Fredag 18. oktober kl. 09.00
Billettpris:
Front row: 1990,- (+ serviceavgift)
Ordinær sitteplass: 735,-/635,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via ticketmaster.no.

Rullestolbrukere/spesielle behov
For billetter til rullestolbruker med ledsager, kontakt Ticketmaster via denne linken:
https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054

 

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk å oppgi nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

 

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
Scoundrel Days AS
Artistens hjemmeside:
https://a-ha.com/