www.oslospektrum.no

Nightwish_websak

Konsert

Utsatt - Nightwish

Konserten kan med dagens restriksjoner ikke avholdes som planlagt. Det jobbes med å finne ny dato for konserten. Mer info blir lagt ut når ny dato er fastsatt.

Viktig informasjon vedr. Nightwish i Oslo Spektrum:

Som tidligere meldt blir det ingen konsert nå i november, og vi jobber med å flytte konserten til ny passende dato. Vi planlegger fortsatt å flytte konserten, men på grunn av usikkerheten knyttet til covid-19, velger vi å avvente ny dato inntil vi har et bedre inntrykk av hvordan konsertåret 2021 vil se ut mtp. restriksjoner.

Som følge av dette åpner vi nå for refundering i 60 dager for de som ønsker det. Frist for å søke refundering i denne omgang er satt til 11. januar 2021. For refusjon ta kontakt med Ticketmaster: https://help.ticketmaster.no/hc/no/articles/360006644513-Avlyst-flyttet-arrangement

Allerede kjøpte billetter kan selvfølgelig benyttes når ny dato blir satt. Men dersom vi til slutt ikke finner en ny dato for denne konserten, vil vi selvsagt åpne for refundering i nye 60 dager.

Vi håper på forståelse for at vi ikke ønsker å flytte konserten igjen og igjen, men heller vente på en sikrere dato for gjennomføring.

Tusen takk for tålmodighet og forståelse. Dette er en krevende periode for alle, og vi gleder oss utrolig mye til vi endelig kan samles i Oslo Spektrum igjen.

I mellomtiden – vask hendene, hold avstand og ta vare på hverandre!

Vennlig hilsen FKP Scorpio Norge og Oslo Spektrum

 

I over ti år har vi måttet vente på de finske metall-heltene i Nightwish, omsider skal de spille i Oslo Spektrum!

Nightwish har gitt ut i alt åtte album. Det siste albumet som ble gitt ut i 2015 har tittelen «Endless Forms Most Beautiful». Nightwish er kjent for sin unike tilnærming til låtskriving, pyro og sitt ambisiøse visuelle uttrykk på scenen.

Bandet har allerede hatt salgsstart i forbindelse med en av konsertene på neste års turné, i Nederland. Interessen var fenomenal og 15 000 billetter ble revet bort på to dager, og en ny konsert ble lagt til.

Velkommen til en kveld av de sjeldne i Oslo Spektrum!

Salgsstart:
Onsdag 30. oktober kl. 10.00
Billettpris:
Ståplass: 650,- (+ serviceavgift)
Sitteplass: 650,-/550,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via www.ticketmaster.no, 815 11 211 (Ticketmasters billettkontor avdeling Oslo Spektrum) eller tlf 815 33 133 / tlf 22 82 81 97 (callsenter)
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
FKP Scorpio
Artistens hjemmeside:
http://nightwish.com/en