www.oslospektrum.no

DDE_websak

Konsert

Avlyst - No e D.D.E jul igjen 2020

Avlyst - Oslo Spektrum 05. desember 2020

Oslo fortsetter nedstengningen i forbindelse med koronasituasjonen, og arrangør blir derfor dessverre nødt til å avlyse D.D.E-intimkonsert lørdag 5. desember i Oslo Spektrum. 

  • De som allerede har mottatt billetter til intimkonserten vil bli kontaktet av Oslo Spektrum vedrørende refusjon. 
     
  • Øvrige billetter til den opprinnelige konserten med D.D.E Jul i Oslo Spektrum og til dem som fikk plasser på intimkonserten, men ikke mottok nye billetter:Billetter kjøpt på ticketmaster.no refunderes automatisk og du trenger ikke foreta deg noe. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte. Beløpet utbetales innen 14 dager. Sjekk innbetaling fra «Billettservice» eller «Ticketmaster» på gjeldende konto.
     
  • For billetter betalt med kort via telefon eller gavekort, trenger Ticketmaster kontoopplysninger og tar direkte kontakt med deg. Hvis du har kjøpt billetter via et annet utsalgssted, f.eks. et lokalt billettkontor, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter. Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.), refunderes ikke.


Tusen takk for tålmodigheten og forståelsen! Vi håper på bedre tider!
 

Vennlig hilsen D.D.E og Oslo Spektrum

 

Etter å ha turnért landet rundt med konserten “No e D.D.E. Jul Igjen” de siste 20 åra, inviterer DDE endelig til tidenes julefeiring i Oslo Spektrum, lørdag 5. desember 2020.

Det som startet som et vorspiel til eget julebord ble etter hvert til en årlig turné som har omfattet store deler av landet. Små og store kulturhus er besøkt, og det brede lag av folket har latt seg underholde av bandets egne julesanger, litt tull og tøys, samt en god dose nærhet og ettertanke. Og som en journalist nylig oppsummerte de besøkende; ”publikum besto av alt fra barnefamilier og ungdomsgjenger, til pensjonister og skikkelig D.D.E.-fans”.

Og nå er det hovedstadens tur. Når D.D.E. i 2020 inviterer til julefeiring i selveste Oslo Spektrum, ønsker bandet å gi folk en varm og god opplevelse i førjulstida.

På scenen har DDE med både store og små gjester. Barnekor hører jula til, “Verdens finaste stjernegutt” rører både band og publikum, og for anledningen blir bandet forsterket med blåsere og strykere.

Julekonserten “No e D.D.E. Jul Igjen!” bærer samme navn som bandets juleplate fra 1999. I 2008 fikk DDE den store æren å være artist på “Frelsesarméens Juleplate”. Musikken på disse to platene utgjør basisen i familieforestillinga “No e DDE Jul Igjen!”, og for mange blir det ikke riktig jul uten ”Et ord vart lys”, ”Englespellet”, ”Pilgrimsnatt” og den høytidsstemte ”Julenatt over vårres by”.

Velkommen til julestemning med D.D.E i Oslo Spektrum 5. desember kl. 19.30!

Salgsstart:
Mandag 16. desember kl.
Billettpris:
Sitteplasser: 575,-/525,- (+ serviceavgift)
Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via www.ticketmaster.no, 815 11 211 (Ticketmasters billettkontor avdeling Oslo Spektrum) eller tlf 815 33 133 / tlf 22 82 81 97 (callsenter)
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Ansvarlig arrangør:
Rai Rai Entertainment
Artistens hjemmeside:
http://dde.no/wp/