www.oslospektrum.no

Corteo_websak

Sirkus

Nye datoer - Cirque du Soleil - Corteo

Nye datoer i 2022!

 

Kjære Cirque Du Soleil-fans,

Dere har tidligere blitt informert om at disse showene flyttes, og vi har sammen med produksjonen jobbet hardt for å finne nye datoer som passer for hele turnéen. Vi takker dere alle sammen for forståelsen og tålmodigheten under ventetiden.

Det er en glede å kunne annonsere at «Corteo» forestillingene i Norge er flyttet fra 2020 til 2022. Cirque Du Soleil inntar Oslo Spektrum 25. – 27. februar 2022.

Kjøpte billetter gjelder til forestillingen samme ukedag og klokkeslett som dere opprinnelig valgte. Dere beholder også de samme setene. Se oversikten under for å finne din nye dato. 

  • Billetter til fredag 25. september 2020 kl. 20.00 gjelder til fredag 25. februar 2022 kl. 20.00
  • Billetter til lørdag 26. september 2020 kl. 16.00 gjelder lørdag 26. februar 2022 kl. 16.00
  • Billetter til lørdag 26. september 2020 kl. 20.00 gjelder til lørdag 26. februar 2022 kl. 20.00
  • Billetter til søndag 27. september 2020 kl.13.00 gjelder til søndag 27. februar 2022 kl. 13.00

Billettene blir endret automatisk inne på din konto på ticketmaster.no, slik at du kan logge inn og laste dem ned på nytt. Dersom du bruker appen vil dine billetter oppdatere seg med riktig informasjon.

Ta vare på hverandre! Vi gleder oss til å skape nye minner med dere i fremtiden!

 

Verdensstjernene i Cirque du Soleil har i årevis trollbundet publikum med sine storslåtte og halsbrekkende show. I dag ble det klart at akrobatkunstnerne gjester Oslo Spektrum med den kritikerroste og populære forestillingen CORTEO.

Underholdningsimperiet Cirque du Soleil turnerer for øyeblikket i Europa med den anerkjente forestillingen Corteo. Corteo er beskrevet som en helt unik produksjon innen sirkuskunst, regissert av Daniele Finzi Pasca. Showet hadde premiere i Montreal i april 2005 og har siden den gang blitt sett av imponerende 9 millioner mennesker. Med enorm global interesse og etterspørsel har Cirque du Soleil fremført forestillingen i 20 land og hele 4 kontinenter. I 2018 ble forestillingen utvidet og videreutviklet for større arenashow. 

Corteo, som betyr kortesje på italiensk, er en forestilling hvor historien ses gjennom en klovns øyne. Handlingen går ut på at klovnen forestiller seg sin egen begravelse, som finner sted i et karneval med engler som overvåker alt som skjer. Showet kombinerer lidenskapen til skuespillerne med kraften til akrobatene, og tar publikum inn i en teaterverden som er både komisk og spontan, samtidig som den bærer preg av mystikk. 

Forestillingen blander det humoristiske med det tragiske, og perfeksjon med sjarmen av det uperfekte. På den måten fremheves både klovnens styrke og skjørhet på samme tid, og illustrerer den delen av menneske som er i oss alle. 
Musikken er leken og lyrisk, og bærer Corteo gjennom en feiring av det magiske. 

 

Forestillinger: Utsatt!
Fredag 25. september kl. 20.00
Lørdag 26. september kl. 16.00
Lørdag 26. september kl. 20.00
Søndag 27. september kl. 13.00

Salgsstart:
Fredag 20. desember kl. 10.00
Billettpris:
Fra kr. 695,-

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må være i følge med voksen.

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via www.ticketmaster.no, 815 11 211 (Ticketmasters billettkontor avdeling Oslo Spektrum) eller tlf 815 33 133 / tlf 22 82 81 97 (callsenter)
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney On Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk å oppgi nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
Live Nation Norway