www.oslospektrum.no

No

Konsert

No. 4

Spiller i Oslo Spektrum lørdag 19. mars 2022 kl. 19.30

19. mars 2022 inntar No. 4 Oslo Spektrum for deres hittil største konsert!

No. 4, bestående av Emilie Christensen, Ingeborg Marie Mohn og Julia Witek har gått gradene fra intimkonserter for venners venner via støvete klubbscener og Rockefeller til Operahuset og hovedscenen på Øyafestivalen. Med tre Spellemann-nominerte album og over 35 millioner Spotify-streams, har de befestet posisjonen sin som et av Norges mest populære og elskede band.

Med sanger som "Lite og stort", "Føkk lunsj", "Alt feil", "Låst" og "Farlig" har No. 4 vært soundtracket til hverdag og fest for tusenvis av mennesker, og når bandet står på scenen er konsertene preget av allsang, dans og elektrisk stemning.

No. 4 skulle på en større turné i forbindelse med slippet av albumet Duell i starten av 2020 da koronapandemien traff, nå ønsker bandet å samle alle fans til en stor fest i Oslo Spektrum. Dette blir bandets største konsert hittil, og man kan forvente å høre deres mest kjente sanger og flere overraskelser.

"Vi er vant til å kunne dra ut og spille for folk, enten det er for studentene i Trondheim, kor-gjengen i Bergen eller vennene våre i Oslo. Nå som det har vært helt stille i over ett år tenkte vi det var på tide å samle alle på ett sted. Det er kanskje galskap å booke Oslo Spektrum, men da sliter vi i alle fall ikke med for lite plass," sier vokalist Emilie Christensen.

Dørene åpner kl. 18.30!

Salgsstart 27. mai kl. 10.00.

Salgsstart:
Torsdag 27. mai kl. 10.00
Billettpris:
Sitteplasser: 610,- og 510,- + serviceavgift
Ståplasser: 510,- + serviceavgift

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via ticketmaster.no, 815 11 211 (Ticketmasters billettkontor avdeling Oslo Spektrum) eller tlf 815 33 133 / tlf 22 82 81 97 (callsenter)
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direkte fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney On Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk å oppgi nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ved kjøp av billetter direkte fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
Live Nation
Artistens hjemmeside:
https://www.no4band.no/