www.oslospektrum.no

Alice Cooper - gammel nettside_c2

Konsert

Alice Cooper

Spiller i Oslo Spektrum 7. juni 2022

Alice Cooper - gammel nettside_c2

Alice Cooper har med sine karakteristiske sceneshow sjokkert og underholdt publikum verden over i en årrekke! Nå er skrekkrockens far klar for ny turné, og tirsdag 7. juni 2022 kan du oppleve ham i Oslo Spektrum. Med seg som special guests har han, Airbourne.

Alice Cooper er utvilsomt en av hardrockens mest innflytelsesrike personer. Gruppa ble oppdaget av Frank Zappa i 1969 og tilknyttet hans plateselskap.
Alice Cooper og de andre bandmedlemmene hentet inspirasjon fra skrekkfilmer, vaudeville og garasjerock, og skapte unike sceneshow som inneholdt elektriske stoler, giljotiner, falskt blod og slanger. Bandet ga ut flere album tidlig på 70-tallet, blant annet «Love It to Death», «Killer», «School's Out» og «Billion Dollar Babies», låter som i dag har klassikerstatus.

Alice Cooper slapp sin første soloplate i 1975, konseptalbumet «Welcome to My Nightmare». Utgivelsen ble fulgt opp av en banebrytende, teatralsk turné, som virkelig satt fart på karrieren. Her må vi også trekke frem «Trash» fra 1989, som inneholdt den massive hitsingelen «Poison». Flere plateutgivelser, filmer og TV-opptrender senere får publikum fremdeles ikke nok av Alice Cooper, og han fortsetter å gjøre det ha liker best, nemlig å reise verden rundt for å gi nye og gamle fans en konsertopplevelse utenom det vanlige.

Denne gangen har han med seg australske Airbourne som special guests. Rockebandet har gjennom mange år høstet stor internasjonal suksess og toppet listene i hjemlandet, USA og Europa. De er et velrenommert liveband som har turnert verden rundt, og vært support for storheter som The Rolling Stones. I Norge har de blant annet solgt ut Rockefeller og gjestet Tons of Rock.

Gjør deg klar til en uforglemmelig helaften med Alice Cooper i Oslo Spektrum 7. juni kl. 19.30!

Salgsstart:
Fredag 17. september kl. 10.00
Billettpris:
Ståplass: 550,- (+ serviceavgift)
Sitteplass: 510,-/610,- (+ serviceavgift)

Maks 6 billetter pr. kunde.
Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen. Ståplass anbefales ikke for barn.

Kjøp av billetter
Billetter til Oslo Spektrum kan kjøpes via:

  • www.ticketmaster.no eller Ticketmaster App
  • For billetter til grupper over 15 personer, send mail til gruppe@oslospektrum.no
  • For billetter til rullestolbruker med ledsager, kontakt Ticketmaster her
  • Har du allerede kjøpt billetter, men trenger support - kontakt Ticketmaster her

 

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
Live Nation
Artistens hjemmeside:
https://alicecooper.com/home/