Gaga_web[1]

Konsert

Lady Gaga

Spiller i Oslo Spektrum 16. og 17. oktober 2010 kl. 19.30.

Lady Gaga er en av nåtidens mest omtalte artister! Nå har du muligheten til å se og høre hennes spektakulære show i Oslo Spektrum den 16. oktober.

Lady Gaga har nylig høstet to Grammy Awards for sitt album The Fame og for singelen Pokerface, som har nådd toppskiktet på hitlister over hele verden. Under årets Brit Awards gjorde hun rent bord, og sikret seg hele tre priser. Nå entrer hun scenen i Oslo Spektrum med sitt fabelaktige sceneshow The Monster Ball.

Lady Gaga startet sin karriere som låtskriver i selskapet Interscope Records, hvor hun skrev låter for etablerte artister som Pussycat Dolls, Britney Spears og New Kids On the Block. Senere ble hun også engasjert av Akons plateselskap Konvict Muzik hvor hennes kvaliteter som artist ble oppdaget. I dag er det få som ikke kjenner til hennes eksentriske stil og storartede kostymer med inspirasjon hentet fra glam-ikoner som Freddy Mercury og David Bowie.

Hun beskriver sin turné som et Andy Warhol-prosjekt der Gaga lar popmusikk møte kunst, multimedia, mote og teknologi. I en herlig blanding av dans, kulisser og kostymer kan vi se showet følge musikken fra ballader til forrykende dansenummer.

Hun har en glede og energi som få andre artister utstråler. Det blir en opplevelse å overvære Lady Gaga utfolde seg på scenen i Oslo Spektrum.

Billettpris:
Sitteplasser: 840,-/740,-/535,-
Ståplasser: 635,-

Max 8 billetter pr.pers.

Support:
Semi Precious Weapons

Billettbestilling:
Ved oppmøte på Oslo Spektrums Billettkontor kan man få kjøpt billetter direkte.
www.oslospektrum.no / tlf: 815 11 211
www.billettservice.no / tlf: 815 33 133
For billetter til rullestolbrukere med ledsager og firma/gruppe (min.10 pers.) ring
Oslo Spektrums billettkontor, tlf. 815 11 211.

Ansvarlig arrangør: Live Nation

image/jpegSalkart 109 KB
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk