McIntyre_websak

Stand-up

Michael McIntyre - Big World Tour 2019

I Oslo Spektrum 28. november 2019

Her er forventede tider for kvelden:
Ca. kl. 18.30 - Dørene åpner 
Ca. kl. 19.30 - Support 
Ca. kl. 20.15 - Michael McIntyre
Ca. kl. 22.30 - Slutt
Alle tider er ca-tider, mindre endringer kan forekomme. Showet er utsolgt - beregn litt ekstra tid! :)
Vi anbefaler alle å laste ned billettappen til Ticketmaster og bruke denne for å scanne inn dine billetter.
 

Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til Michael McIntyre i Oslo 9. februar 2019.

Vi beklager å informere deg om at showet med Michael McIntyre i Oslo 9. februar har blitt flyttet til 28. november 2019. Grunnen til dette er at Michael McIntyre har pådratt seg influensa. McIntyre gledet seg veldig til å komme til Oslo og er svært lei seg for at han har blitt syk. Han håper alle har anledning til å komme i november i stedet.

Kjøpte billetter og nummererte sitteplasser er fortsatt gjeldende, og du trenger ikke foreta deg noe som helst dersom du ønsker å se showet i november.

Dersom ny dato ikke skulle passe kan du refundere billettene på utsalgssted fra og med mandag 11. februar. Fristen for refundering er 11.04.2019.
Vi beklager det inntrufne og de ulemper dette måtte medføre.


Englands største komiker, Michael McIntyre, drar ut på veien med sin største turné noensinne, Big World Tour 2019. Torsdag 28. november 2019 er han tilbake i Oslo Spektrum.

Michael McIntyre har opptrådt for et utsolgt Oslo Spektrum opptil flere ganger og trenger antagelig ingen nærmere presentasjon. Og det er ikke uten grunn at mange regner han som Englands største komiker. Vi er enige med den britiske avisen the Guardian som skrev følgende: “If there were any doubts that Michael McIntyre is the presiding monarch of British standup …”.

Velkommen til en hysterisk morsom kveld med selveste Michael McIntyre i Oslo Spektrum torsdag 28. november 2019 kl. 19.30.

 

Salgsstart:
Fredag 5. mai kl. 09.00
Billettpris:

Sitteplasser: 595,-/495,- (+ serviceavgift) Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen.

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via www.ticketmaster.no, 815 11 211 (Ticketmasters billettkontor avdeling Oslo Spektrum) eller tlf 815 33 133 / tlf 22 82 81 97 (callsenter)
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney On Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk å oppgi nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
A Comic Soul
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk