Neil Young_websak

Konsert

Neil Young & Crazy Horse

Spiller i Oslo Spektrum 7. august 2013 kl. 19.30.

Support: El Cuero

Neil Young er en av rockehistoriens aller største og mest innflytelsesrike musikere. Tidløse sanger, hypnotiske gitarsoloer og den hjemsøkende stemmen kombinert med ekstraordinær tilstedeværelse bergtar stadig nye generasjoner. Det er en ære å ønske velkommen til den kanadiske kjempen Neil Young & Crazy Horse i Oslo Spektrum onsdag 7. august kl. 19.30!

Neil Young har mange klassikere på samvittigheten, men blant publikumsfavorittene er blant annet ”Harvest”, ”Keep On Rocking In The Free World” og ”Heart of Gold”. Sanger som etter førti år fremdeles kan få tiden til å stå stille fra første gitarstrengvibrasjon. Den karakteriske stemmen er like sterk den dag i dag, og på scenen rockes det fremdeles like hardt; denne legenden har aldri hvilt på laurbærene.

Helt fra starten av solokarrieren på slutten av 60-tallet til den dag i dag har Neil Young utrettelig produsert nytt materiale. Han har en sagnomsust arbeidsmoral, og er en utømmelig kilde av kreativitet og musikk. Låtkatalogen er like stor som den er variert, fra den karakteristiske melodiøse countryrocken til eksperimentell rockeopera. De siste årene har Neil Young gjenopptatt det fruktbare samarbeidet med bandet Crazy Horse, noe som har resultert i søt musikk både på scenen og i studio. Albumet ”Psychedelic Pill”(2012) høstet gode tilbakemeldinger, og de er nå på en kritikerrost turne. Giganten Neil Young er mer aktuell i dag enn noensinne, og sammen med Crazy Horse skapes musikkmagi du ikke vil gå glipp av.

Nye og gamle fans kan forberede seg til en uforglemmelig opplevelse med den autentiske musikkpoeten. Det blir garantert fullmånestemning når Neil Young og fabelaktige Crazy Horse inntar Oslo Spektrum 7. august 2013.

Hør Neil Youngs udødelige "Down By The River" her:

 

 

  

Salgsstart:
Mandag 11. mars kl. 09.00
Billettpris:
Sitteplasser:
Prisnivå 1: 950,- (+ serviceavgift)
Prisnivå 2: 850,- (+ serviceavgift)
Prisnivå 3: 725,- (+ serviceavgift)

Ståplasser: 725,- (+ serviceavgift)

Maks 6 billetter pr kunde.

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via www.ticketmaster.no, 815 11 211 (Ticketmasters billettkontor avdeling Oslo Spektrum) eller tlf 815 33 133 / tlf 22 82 81 97 (callsenter)
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Ansvarlig arrangør:
Live Nation
image/jpegSalkart 230 KB
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk