No e D.D.E jul igjen 2021

Konsert

No e D.D.E jul igjen 2021

Oslo Spektrum 04. desember 2021

DDE inviterer til julefeiring med “No e D.D.E. jul igjen” i Oslo Spektrum, lørdag 4. desember 2021.

Det som startet som et vorspiel til eget julebord ble etter hvert til en årlig turné som har omfattet store deler av landet. Små og store kulturhus er besøkt, og det brede lag av folket har latt seg underholde av bandets egne julesanger, litt tull og tøys, samt en god dose nærhet og ettertanke. Og som en journalist nylig oppsummerte de besøkende; ”publikum besto av alt fra barnefamilier og ungdomsgjenger, til pensjonister og skikkelig D.D.E.-fans”.

Nå er det hovedstadens tur. Når D.D.E. i 2021 inviterer til julefeiring i selveste Oslo Spektrum, ønsker bandet å gi folk en varm og god opplevelse i førjulstida.

På scenen har DDE med både store og små gjester. Barnekor hører jula til, “Verdens finaste stjernegutt” rører både band og publikum, og for anledningen blir bandet forsterket med blåsere og strykere.

Julekonserten “No e D.D.E. Jul Igjen!” bærer samme navn som bandets juleplate fra 1999. I 2008 fikk DDE den store æren å være artist på “Frelsesarméens Juleplate”. Musikken på disse to platene utgjør basisen i familieforestillinga “No e DDE Jul Igjen!”, og for mange blir det ikke riktig jul uten ”Et ord vart lys”, ”Englespellet”, ”Pilgrimsnatt” og den høytidsstemte ”Julenatt over vårres by”.

Velkommen til julestemning med D.D.E i Oslo Spektrum lørdag 4. desember kl. 19.30!

Salgsstart:
Onsdag 03. februar kl. 11.00
Billettpris:
Sitteplasser: 575,-/525,- (+ serviceavgift)
Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via www.ticketmaster.no, 815 11 211 (Ticketmasters billettkontor avdeling Oslo Spektrum) eller tlf 815 33 133 / tlf 22 82 81 97 (callsenter)
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney On Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk å oppgi nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
Rai Rai Entertainment
Artistens hjemmeside:
http://dde.no/wp/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk