PID_websak

Konsert

Ny dato - Punk in Drublic

I Oslo Spektrum 12. juni 2021

Konserten "Punk in Drublic", skulle egentlig avholdes 6. juni 2020 i Oslo Spektrum, men kan dessverre ikke gjennomføres grunnet myndighetenes smitteverntiltak mot Covid-19. Konserten er derfor flyttet til 12. juni 2021. Kjøpte billetter gjelder for ny dato.

For spørsmål, ta kontakt på epost info@fkpscorpio.no 

 

Punk in Drublic kommer til Norge og Oslo Spektrum.

Hjernen bak Punk in Drublic er ingen ringere enn frontfiguren i NOFX, Fat Mike. Til Oslo har han invitert med seg Pennywise, Circle Jerks, Face to Face, Days N Daze og Frank Turner & The Sleeping Souls som special guest.

At Fat Mike står bak Punk in Drublic er kanskje ikke så overraskende, all den tid det er navnet på albumet som satte NOFX på punkrock-kartet, en gang for alle. 

Punk in Drublic er et vidtfavnende konsept som i USA ofte tar form som en festival med fokus på håndverksøl i tillegg til musikken. Line-upen varierer fra sted til sted. I Oslo Spektrum blir det garantert en festaften. 

Pennywise var sist i Oslo i 2014 da de skulle varme opp for Rise Against på Sentrum Scene. Da hovedattraksjonen måtte avlyse på konsertdagen, viste det seg at svært mange hadde primært kjøpt billett for å se Pennywise. De hev seg rundt og stablet sammen en konsert på John Dee som solgte ut på få timer. Konserten fikk 9 av 10 hos Musikknyheter og var etter alle solemerker et minne for livet for de fremmøtte.

Circle Jerks ble formet av Black Flag-vokalisten Keith Morris og Redd Kross-gitaristen Greg Hetson. De platedebuterte i 1980 med «Group Sex», et album som står som en milepæl innenfor hardcore-sjangeren. Bandet har vært oppløst siden 2011, men returnerer i 2020 i anledning 40-årsjubileet til deres klassiske album.

Face to Face er det «yngste» bandet på programmet. Det ble dannet i 1991 og slo gjennom med albumet «Big Choice» og radiohiten «Disconnected». Bandet hadde en liten pause mellom 2003 og 2007, men utenom det har de turnert og gitt ut musikk jevnlig.

Velkommen til Oslo Spektrum 12. juni 2021!

Dørene åpner kl. 16.30.

Salgsstart:
Tirsdag 3. desember kl. 10.00
Billettpris:
Ståplass: 700,- (+ serviceavgift)
Sitteplass: 800,-/650,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via www.ticketmaster.no, 815 11 211 (Ticketmasters billettkontor avdeling Oslo Spektrum) eller tlf 815 33 133 / tlf 22 82 81 97 (callsenter)
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
FKP Scorpio Norge
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk