PPPweb

Familieteater

Putti Plutti Pott og Julenissens Skjegg 2020

Spilles i Oslo Spektrum 18.-20. desember 2020

Julefortellingen om Putti Plutti Pott er en av Norges mest populære førjulsfortellinger, og vi er stolte av å presentere den her i Oslo Spektrum. Du vil igjen få møte Petter, Caroline og Onkel Per, sammen med alle de andre som utgjør dette stemningsfulle stykke, skrevet av Per Asplin.

Det blir ingen skikkelig julestemning uten sangene og historien om den lille nisseguttens reise med Julenissens trylleskjegg! Historien begynte som bok, og den ble snart spilt inn både på plate og som tv-serie. I 1987 ble historien skrevet om og utvidet til den musikkdramatiske versjonen vi viser i Oslo Spektrum hvert år.

Det har gjennom årene vært en rekke kjente og flinke skuespillere i de forskjellige rollene, og Per Asplin spilte selv rollen som Onkel Per frem til sin død. Asplin valgte Knut Morten Damm som sin etterfølger, og han gjør en fabelaktig jobb. Best av alt er allikevel at Julenissen hvert eneste år, spilles av selveste Julenissen!

Dette er en klassiker som hører julen til, og en helaften for hele familien. Billettene legges ut fredag 27. mars kl. 15.00! Det kan være lurt å planlegge julen tidlig i år!

Forestillinger:
Fredag 18.12 kl. 18.00.
Lørdag 19.12 kl. 12.00,15.00 og 18.00.
Søndag 20.12 kl.12.00, 15.00 og 18.00.

Varighet: Ca. 1 time og 50 minutter inkludert pause. 
Dørene åpner ca. 45 minutter før forestillingen.

Audition:
Det skal etter planen som vanlig avholdes audition for årets Putti Plutti Pott-forestillinger, men pga koronasituasjonen er disse utsatt på ubestemt tid. Mer info vil bli lagt ut senere.

Salgsstart:
Fredag 27. mars kl. 15.00
Billettpris:
Nummererte sitteplasser: 400,-/355,- (+ serviceavgift).
Grupper (min 10 personer): 365,- (+ serviceavgift).

Alle må ha egen billett, også små barn. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via www.ticketmaster.no, 815 11 211 (Ticketmasters billettkontor avdeling Oslo Spektrum) eller tlf 815 33 133 / tlf 22 82 81 97 (callsenter)
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney On Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk å oppgi nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

Ansvarlig arrangør:
Troll Production AS
Artistens hjemmeside:
https://putti.no/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk