Sabaton_websak

Konsert

Sabaton

Spiller i Oslo Spektrum søndag 16. februar 2020.

Sabaton, Sveriges største metalband, er nå aktuell med det nye albumet «The Great War» og holder i den forbindelse en eksklusiv konsert med et massivt show i Oslo Spektrum søndag 16. februar. Med seg som «special guests» har de Apocalyptica og Amaranthe.

Den norske fansen har hatt glede av svenskenes besøk tidligere. I fjor spilte Sabaton med Iron Maiden på et utsolgt Trondheim Rocks, og i 2017 ble Norges-turneen utsolgt lang tid i forveien. Samme år fylte de Tons of Rock til randen med et av festivalens største show. Nå er det nye markeder om skal erobres!

Apocalyptica er et finsk symfonisk metal-rockeband med klassisk utdannende cellister.  Bandet har hatt enorm suksess og er et toppnavn på festivalplakater verden over. De gjorde sin entré på musikkscenen i 1996 da de utgav det legendariske debutalbumet «Plays Metallica By Four Cellos». Her snakker vi om noe helt unikt.

Svenske Amaranthe har filleristet Tons of Rock og Trondheim Rocks med melodiøs metal. Sist de var i landet solgte de ut Byscenen i Trondheim på rekordtid.

Velkommen til en metalfest av de sjeldne med Sabaton, Apocalyptica og Amaranthe i Oslo Spektrum søndag 16. februar kl. 19.00!

 

Salgsstart:
Onsdag 3. juli kl. 10.00
Billettpris:
Stå- og sitteplasser: 590,- (+ serviceavgift)

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
United Stage
Artistens hjemmeside:
https://www.sabaton.net/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk