Shawn Mendes_websak

Konsert

Shawn Mendes: The tour

Spiller i Oslo Spektrum onsdag 13. mars 2019.

Det er en stor glede å annonsere at kanadiske Shawn Mendes kommer tilbake til Norge og Oslo Spektrum onsdag 13. mars 2019!

Multitalentet Shawn Mendes har de siste årene hatt en eventyrlig suksess. Han startet med å legge ut videoer på Vine, og ble raskt oppdaget av Andrew Gertler som ordnet en kontrakt med Island Records. Like etter slapp han singelen «Life Of The Party» og ble den yngste artisten til å debutere på topp 25 på Billboard 100, og i 2015 klatret debutalbumet «Handwritten» med megahiten «Stitches» rett til topps på listene i USA og Canada. Oppfølgeralbumet «Illuminate» ble gitt ut i 2016 og ble en like stor suksess.

Med sin musikalske begavelse og låtskrivertalent har Shawn Mendes fått en stor fanskare av både yngre og eldre fans. Han har blant annet blitt kåret til en av de mest innflytelsesrike mennesker under 30 av Forbes Magazine og ved flere anledninger vært på Time Magazine sin liste over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden. Og han er den yngste artisten med over 1 milliard streams.

Det siste året har Shawn Mendes jobbet med ny musikk, og i mars slapp han singlene «In My Blood» og «Lost In Japan» fra det kommende selvtitulerte albumet, som har slippdato 25. mai. Shawn Mendes har selv sagt at dette er et personlig album og at han har hentet inspirasjon fra Justin Timberlake.

Det blir definitivt en minnerik opplevelse når Shawn Mendes inntar Oslo Spektrum onsdag 13. mars 2019 kl. 19.30!

Salgsstart:
Tirsdag 15. mai 2018 kl. 10.00
Billettpris:
Billettbegrensning: 6 billetter pr. kunde.
Sitteplasser: 845,-/745,-/645,-/545,- (+ serviceavgift)
I tillegg tilbys VIP-pakker og Platinumbilletter. Mer info om dette på www.ticketmaster.no

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, ta kontakt på losje@oslospektrum.no.

 

Ansvarlig arrangør:
Friction AS
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk