Sissels Jul_websak

Konsert

Sissels jul

Sissel Kyrkjebø besøker Oslo Spektrum lørdag 2. desember 2017 kl. 18.00

Sissel returnerer til Oslo Spektrum med sin nydelige stemme og førjulstemning 2. desember kl. 18.00.

-Sissel har en stemme som får elver til å renne oppover. Slik åpnet en dansk storavis sin anmeldelse av en av Sissels konserter. I tillegg til stemmen har hun den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler at hun synger direkte til deg, og bare deg. Denne kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist, og ikke minst en artist mange andre artister ønsker å samarbeide med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for å nevne noen.  

Sammen med Placido Domingo og José Carreras ble Sissel invitert til å opptre under den aller første julekonserten i Moskva etter Sovjetunionens fall. Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate – og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå.

Sissels jul 2016 ble en stor suksess med utsolgte konserter over hele Norden. Årets juleturné blir enda større og vil besøke Norge, Sverige, Danmark og Island med turneåpning i Gøteborg 22. november og avslutning i Reykjavik 20. desember.

Med seg har Sissel et stjernelag av musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de by på en konsert som spenner fra klassiske julesanger til soul – og gospelperler, sanger som får julestemningen til å senke seg over publikum Norden rundt.

Med på turneen er:
Tim Carmon - orgel, vokal, perc, mm (Eric Clapton, Paul McCartney, Stevie Wonder, Bob Dylan m.fl.)
Wayne Hernandez - vocal (Tina Turner, Tori Amos, Madonna, Yusuf Islam m.fl.)
Sam White - vokal (Duran Duran, David Gray & Annie Lennox m.fl.)
Phebe Edwards - vokal (Rod Stewart, Westlife, Adele, Donna Summer, James Brown, Jessie J m.fl.)
Steffen Isaksen - piano og keyboard.
Håvard Bendiksen - gitarer, trekkspill mm.
Gjermund Silset - bass.

Vi ønsker velkommen til en musikalsk feiring av juletiden sammen med Sissel i Oslo Spektrum lørdag 2. desember kl. 18.00!

Varighet: Ca 1,5 time.

Salgsstart:
Lørdag 6. mai kl. 10.00
Billettpris:
Sitteplasser: 645,-/595,- (+ serviceavgift).

Barn under 13 år må ha følge med voksen.

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via www.ticketmaster.no, 815 11 211 (Ticketmasters billettkontor avdeling Oslo Spektrum) eller tlf 815 33 133 / tlf 22 82 81 97 (callsenter)
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney On Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk å oppgi nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
Stageway AS
Artistens hjemmeside:
http://www.sissel.net/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk