TashSultana-OS-2271X1380

Konsert

Tash Sultana

Spiller i Oslo Spektrum 2. april 2022!

Tash Sultana - Web

Med sitt rå, usminkede uttrykk, sitt mesterlige gitarspill og gudbenådede musikalitet er fenomenet Tash Sultana klar for Norge lørdag 2. april i 2022.

Tash Sultana, énpersonsbandet,  er en vanvittig god gitarist, multiinstrumentalist og behersker 12 instrumenter; blant annet trommer, piano, bass, saksofon, trompet, panfløyte, mandolin, sitar, munnspill og den arabiske lutt-varianten oud. Tash Sultana er selve produsenten som utøver musikalskmagi.

Med bruken av looping oppnår Tash sitt egenartete dub/reggae-inspirerte lydbilde, med låter som begynner nedpå og slentrende, øker i intensitet og bygger seg opp til noe stort og episk. Låtene har samlet passert én milliard avspillinger, og nå er album nummer to «Terra Firma» på vei. Albumet er selvfølgelig komponert, produsert og spilt av Tash selv.  

Tash Sultana er ikke lenger bare et enormt Youtube- og strømmefenomen – men trekker også massene til klubbscener og festivaler verden over. Vi ønsker henne velkommen til Oslo Spektrum lørdag 2. april 2022 kl. 19.00. Døren åpner kl. 18.00.

Allerede kjøpte billetter til Sentrum Scene er selvfølgelig gyldig til ny dato. Deres billetter vil gjelde som ståplassbilletter i Oslo Spektrum.

Oslo Spektrum blir for anledningen omgjort til Club Spektrum, som blir en herlig ramme for en fantastisk konsert. Vi gleder oss!

Salgsstart:
Onsdag 23. juni 2021 kl. 10.00
Billettpris:
Ståplasser: 500,- + serviceavgift. Aldersgrense 13+.
Sitteplasser 585,- + sitteplasser. Fri alder, under 13 år i følge med ansvarlig voksen.

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via ticketmaster.no.

Rullestolbrukere/spesielle behov
For billetter til rullestolbruker med ledsager, kontakt Ticketmaster via denne linken:
https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054

 

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
FKP Scorpio Norge
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk