Corteo_websak

Sirkus

Cirque du Soleil - Corteo

Nye datoer i 2022!

Kjære Cirque Du Soleil-fans,

Vi beklager å måtte flytte disse showene enda en gang, men kan nå informere om at «Corteo» forestillingene i Norge er flyttet fra februar 2022 til november 2022. Cirque Du Soleil inntar derfor Oslo Spektrum 18. – 20. november 2022. Vi takker dere alle sammen for forståelsen og tålmodigheten!

Kjøpte billetter gjelder til forestillingen samme ukedag og klokkeslett som dere opprinnelig valgte. Dere beholder også de samme setene. Se oversikten under for å finne din nye dato. 

Tidligere datoer - Nye datoer:

Fredag 25. februar 2022. kl. 20.00 -  Fredag 18. november 2022. kl. 20.00

Lørdag 26. februar 2022. kl. 16.00 - Lørdag 19. november 2022. kl. 16.00

Lørdag 26. februar 2022. kl. 20.00 - Lørdag 19. november 2022. kl. 20.00

Søndag 27. februar 2022. kl.13.00 - Søndag 20. november 2022. kl.13.00
 

Billettene blir endret automatisk inne på din konto på ticketmaster.no, slik at du kan logge inn og laste ned billettene på nytt. Dersom du bruker appen vil dine billetter oppdatere seg med riktig informasjon.  Hvis den nye datoen ikke passer for deg, kan du refundere billetten innen 21. juni 2021. Info om dette finner du her: https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000150678

«We are wholeheartedly with you during these unprecedented times – we thank you for your indulgence and support. We can’t wait to perform and share great experiences with you again.»

-Cirque Du Soleil.

Frem til vi kan ses kan dere besøke Cirque Du Soleils magiske verden gjennom deres innholdsside:

https://www.cirquedusoleil.com/cirqueconnect

Corteo, som betyr kortesje på italiensk, er en forestilling hvor historien ses gjennom en klovns øyne. Handlingen går ut på at klovnen forestiller seg sin egen begravelse, som finner sted i et karneval med engler som overvåker alt som skjer. Showet kombinerer lidenskapen til skuespillerne med kraften til akrobatene, og tar publikum inn i en teaterverden som er både komisk og spontan, samtidig som den bærer preg av mystikk.

Forestillingen blander det humoristiske med det tragiske, og perfeksjon med sjarmen av det uperfekte. På den måten fremheves både klovnens styrke og skjørhet på samme tid, og illustrerer den delen av menneske som er i oss alle. Musikken er leken og lyrisk, og bærer Corteo gjennom en feiring av det magiske. Konseptet og den unike scenebruken bringer publikum inn i en atmosfære som man aldri har sett tidligere i Cirque du Soleils forestillinger.

Ta vare på hverandre! Vi gleder oss til å skape nye minner med dere i fremtiden!

Salgsstart:
Fredag 20. desember kl. 10.00
Billettpris:
Fra kr. 695,-

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må være i følge med voksen.

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via ticketmaster.no, 815 11 211 (Ticketmasters billettkontor avdeling Oslo Spektrum) eller tlf 815 33 133 / tlf 22 82 81 97 (callsenter)
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direkte fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney On Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk å oppgi nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ved kjøp av billetter direkte fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
Live Nation Norway
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk