Paw Patrol_websak

Familieforestilling

Avlyst - Paw Patrol Live! Redningsløpet

PAW Patrol Live! i Oslo Spektrum er avlyst

Familieforestillingen PAW Patrol Live! i Oslo Spektrum er dessverre avlyst. Som dere vet har vi lenge jobbet med å få på plass en ny dato for dette showet etter nedstengingen i vår, beklageligvis har vi ikke fått til dette grunnet usikkerheten rundt store arrangementer fremover.

Vi hadde gledet oss veldig til at både små og store skulle få oppleve et fantastisk show i Oslo Spektrum, og er veldig lei oss for at det ikke blir noe besøk av de modige valpene i denne omgang.

Billetter kjøpt på ticketmaster.no refunderes automatisk og du trenger ikke foreta deg noe. Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte. Beløpet utbetales innen 14 dager. Sjekk innbetaling fra «Billettservice» eller «Ticketmaster» på gjeldende konto.

For billetter betalt med kort via telefon eller gavekort, trenger Ticketmaster kontoopplysninger og tar direkte kontakt med deg. Hvis du har kjøpt billetter via et annet utsalgssted, f.eks. et lokalt billettkontor, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter. Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.), refunderes ikke.

Tusen takk for tålmodigheten og forståelsen!

Vennlig hilsen FKP Scorpio Norge (konsertarrangør) og Oslo Spektrum.

 

Paw Patrol Live og favorittvalpene Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye og Everest gjester Oslo Spektrum med et actionfylt og musikalsk show lørdag 18. april 2020.

Showet handler om «Redningsløpet» der valpene bruker sine unike egenskaper og samarbeid for å vise at ingen jobb er for stor og ingen valp er for liten. Dagen før det store løpet forsvinner Ordfører Goodway sporløst og valpene kommer til unnsetning med en heroisk redningsaksjon på vei til finalestreken. Valpene er de perfekte rollemodeller for store og små med sine problemløsende, medmenneskelige og sosiale ferdigheter.

Paw Patrol Live! er basert på det populære barneprogrammet fra Nickelodeon. Forestillingen inneholder fengende musikk, innovative kostymer, kjøretøy og andre overraskelser. Med et klassisk teaterlandskap og en høyteknologisk videovegg transporteres publikum til PAW Patrol sin verden.

Dørene åpner ca 1 time før showstart.

Salgsstart:
Avlyst
Billettpris:
Sitteplasser: 400,-/350,-/300,-/250,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via www.ticketmaster.no, 815 11 211 (Ticketmasters billettkontor avdeling Oslo Spektrum) eller tlf 815 33 133 / tlf 22 82 81 97 (callsenter)
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney On Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk å oppgi nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

Ansvarlig arrangør:
FKP Scorpio
Artistens hjemmeside:
https://www.pawpatrollive.no
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk