The 1975_websak

Konsert

Ny dato - The 1975

I Oslo Spektrum  søndag 1. november 2020 

Det populære Indierockpop-bandet The 1975 kommer til Oslo Spektrum 1. november 2020 

The 1975 byr på en svært vellykket miks av pop og indierock, ispedd electropop og dansevennlig RnB. Bandet er et av vår tids aller beste pop-band med den enestående vokalisten Matthew Healy i spissen. De har bygget seg opp fra å være et tenåringsband fra Manchester som spilte i mindre forum, til å fylle arenaer verden rundt. 

Kvartetten består av vokalist og gitarist Matthew Healy, gitarist Adam Hann, bassist Ross MacDonald og George Daniel på trommer. 

Debutalbumet og studioalbumet «The 1975», ble gitt ut til strålende kritikker høsten 2013 og inkluderer de populære singellåtene "Sex", "Chocolate" og "Robbers", som alle nådde førsteplass på listene i UK. Suksessen fortsatte med det andre albumet «I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it», som ble utgitt i 2016 og havnet øverst på listene både i UK og USA. 

I 2018 kom studioalbumet «A Brief Inquiry into Online Relationships», og også dette albumet havnet på listetoppen i UK. Bandet er i et særdeles godt driv og har allerede annonsert at deres fjerde studioalbum «Notes on a Conditional Form», er på trappene og skal publiseres i februar 2020. 

Vi gleder oss til en helaften med The 1975 der vi får høre nye og gamle låtfavoritter søndag 1. november kl. 19.30 i Oslo Spektrum! Velkommen!

 

 

Viktig informasjon til deg som har kjøpt billett til The 1975 i Oslo 14.mars 2020.
 
Vi beklager å informere deg om at konserten med The 1975 i 14.mars 2020 har blitt flyttet til 1. november 2020. Grunnen for dette er uforutsette logistikkutfordringer.
   
Kjøpte billetter og nummererte sitteplasser er fortsatt gjeldende til ny konsertdato, og du trenger ikke foreta deg noe som helst dersom du fortsatt ønsker å beholde dine billetter.
Dersom ny dato ikke skulle passe, kan du refundere billettene på utsalgssted fra og med mandag 9. desember. Fristen for dette er 14. mai 2020.

Vi  beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre.

 Slik kontakter du Ticketmaster for å refundere dine billetter (serviceavgifter, porto og fakturagebyr refunderes ikke):

1) Facebook-chat (man-fre 08-16)
2) Kontaktskjema (behandles innen 5 virkedager) (https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054)
3) Telefon 22 82 81 97 (man-fre 08-16 / lør 10-14)
 Beløpet blir tilbakeført til kortet som ble benyttet ved kjøp.
Har du betalt med gavekort, trenger vi kontonummer for tilbakeføring.
 
NB! Billetter blir ikke automatisk refundert.
 
Etter refunderingsfristen som 14. mai 2020, vil ikke billettene bli refundert.
Har ikke Ticketmaster svart på din henvendelse og bekreftet refusjon innen refunderingsfristen, er det viktig at du kontakter oss på tlf. 22 82 81 97 FØR refunderingsfristen, for å sikre refusjon av dine billetter.

 

 

Salgsstart:
Fredag 20. september kl. 10.00

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via www.ticketmaster.no, 815 11 211 (Ticketmasters billettkontor avdeling Oslo Spektrum) eller tlf 815 33 133 / tlf 22 82 81 97 (callsenter)
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney On Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk å oppgi nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ved kjøp av billetter direktet fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
All Things Live
Artistens hjemmeside:
https://the1975.com/home/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk