Vazelina_websak

Avslutningskonsert

Vazelina Bilopphøggers - 40 år med vondt brenn'vin

Spiller i Oslo Spektrum 9. oktober 2021 kl. 19.30

Endelig har vi to nye datoer til Vazelina-konsertene i Oslo Spektrum!
Vi har jobbet med mange forslag, -mai 2020, -september 2020, men nå har vi kommet frem til: fredag 8. og lørdag 9. oktober 2021, og vi er klare som aldri før!

Dine allerede kjøpte billetter vil gjelde til ny dato!

Billetter til fredag 20. mars benyttes fredag 8. oktober 
Billetter til lørdag 21. mars benyttes lørdag 9. oktober.

Vi håper at alle har anledning til å komme på de nye datoene, men om det ikke skulle passe, vennligst kontakt stedet du kjøpte billettene før 14. juni 2021.

Har du kjøpt billettene påTicketmaster.no, vennligst fyll ut følgende refusjonsskjema: https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000150678

Velkommen til Vazelina Bilopphøggers jubileum- og avslutningskonserter med det beste av de beste låtene gjennom 40 år. Det blir tullprat og skjemt mellom låtene. Noe er nøye planlagt, og noe vil være improvisert. Vi kan love musikalsk underholdning for store og små, og totendialekt med utpreget selvironi. De største tullebukkene står på scenen i Oslo Spektrum 7., 8. og 9. oktober!

Salgsstart:
Fredag 20. september kl. 08.00
Billettpris:
Sitteplasser: 690,- (+ serviceavgift)

Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Konserten vil bli filmet.

Billettbestilling:
Billettbestilling foretas via ticketmaster.no, 815 11 211 (Ticketmasters billettkontor avdeling Oslo Spektrum) eller tlf 815 33 133 / tlf 22 82 81 97 (callsenter)
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ved kjøp av billetter direkte fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney On Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk å oppgi nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Ved kjøp av billetter direkte fra Ticketmasters billettkontor og Callsenter, vil kjøper bli belastet med 30 kr pr. kjøp. Kjøp som foretas via ticketmaster.no er uten avgift.

Ansvarlig arrangør:
Vaselina Bilopphøggers ANS
Artistens hjemmeside:
http://www.vazelina.no/
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk