Wig Wam- The Never Say Die Tour

Intimkonsert

Wig Wam

Intimkonsert i Oslo Spektrum lørdag 1. mai 2021

Med det splitter nye comeback-albumet "Never Say Die", har WIG WAM gjeninntatt plassen som landets udiskutable hardrock-konger, og er atter en gang på vei ut i manesjen for å lage rockemagi. Lørdag 1. mai 2021 spiller de i Oslo Spektrum.

Til tross for den pågående pandemien har TTMG og United Stage Norway i samarbeid med Wig Wam besluttet å gjennomføre den lenge etterlengtede og planlagte turnéstarten. Smittevernreglene på det gjeldende tidspunktet vil selvfølgelig bli hensyntatt på best mulig måte.
Den optimistiske og påkostede turnéproduksjonen som også skal ta Wig Wam ut i Europa er under full planlegging, og det tilrettelegges for livestreaming av
konserten til fans rundt om i verden. Nylig arrangerte bandet release-party på Chateau Neuf, denne gangen for tom sal, men for tusenvis av seere via en livestream-sending. Wig Wam tar skrittet mot en normal konsertverden når det igjen åpnes for 200 publikummere, og forhåpentligvis kan vi invitere flere publikummere når endelig teppet heves i Oslo Spektrum lørdag 1. mai kl. 19.30. Velkommen!

Salgsstart:
3. februar kl. 15.00
Billettpris:
495,- inkl. serviceavgift
Ansvarlig arrangør:
Taran AS
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk