WWE_websak-lavopplost

Wrestling show

WWE Live

I Oslo Spektrum 12. mai 2019.

Det er en glede å annonsere at WWE Live inviterer til sitt første liveshow i Norge. 12. mai 2019 besøker wrestling-stjernene Oslo Spektrum, og byr på storslagen sportsunderholdning for hele familien.

Den internasjonale suksessen WWE Live har med seg favoritter som Roman Reigns, Finn Balor, Seth Rollins, Braun Strowman, Alexa Bliss, Sasha Banks, The Miz, Sheamus, Cesaro, Asuka og Bray Wyatt.

WWE leverer underholdning av ypperste klasse hver uke – år etter år – verden rundt. Konseptet startet allerede på 1980-tallet, og har siden den gang vært en av verdens fremste leverandører av actionfylt familieunderholdning. Sendingene deres når ut til over 650 millioner hjem over hele verden, på 25 ulike språk. WWEs nettverk består av livesendinger og et massivt arkiv med videomateriale, som er tilgjengelig i over 180 land. Det globale underholdningsfenomenet har sin base i Stamford, Connecticut.

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å oppleve et av verdens mest kjente, actionfylte og spektakulære wrestlingshow live i Oslo Spektrum 12. mai 19.30!              

                                     
OBS, flyttet arrangement!
Arrangementet er flyttet fra 1. november 2018.
Kjøpte billetter til den 1. november gjelder på ny dato. Dersom du ikke har anledning til å gå på ny dato, så må billettene dine refunderes på utsalgsstedet innen 13. oktober.

Salgsstart:
Fredag 20. april kl. 09.00
Billettpris:
Sitteplasser: 1140,-/750,-/550,-/350,- (+ serviceavgift).

Billettbestilling:
www.ticketmaster.no, tlf 22 82 81 97 eller 815 11 211 (billettkontor) eller tlf 815 33 133 (callsenter).
For billetter til rullestolbruker og ledsager, kontakt billettkontor eller callsenter.

Ticketmaster og Reitan Convenience har avsluttet samarbeidet vedrørende salg av billetter. Uthenting av billetter hos Narvesen og 7- Eleven vil derfor ikke lenger tilbys. For spørsmål om uthenting av billetter, ta kontakt med Ticketmaster.

Billettbestilling for bedriftskunder/større grupper:

En gruppebestilling er en bestilling på minimum 10 billetter. Et unntak er familiearrangementet Disney on Ice, der er minimumsantallet 15 billetter. Bestillingen kan sendes til gruppe@oslospektrum.no. Vær oppmerksom på at bestillinger pr. mail kan bli håndtert dagen etter, og at dersom bestillingen sendes i forbindelse med en salgsstart med stor pågang kan arrangementet være utsolgt.
Husk nødvendig kontaktinformasjon!
Faktura sendes på mail og billettene sendes med posten eller på e-post når betaling er mottatt.

Losje og Premium-billetter:

Ønsker du å bestille Losje eller Premium-billetter, send mail til premium@oslospektrum.no. 

 

 

Ansvarlig arrangør:
Live Nation
Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk